ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ СЛЕД 29.08.2017 12:00 ще бъдат изпращани за доставка след уикенда :)

БЛАГОДАРЯ И ПРИЯТНА ПОЧИВКА

 

Скъпи клиенти,

 

магазинът ни е онлайн бутик за ръчно изработени артикули за парти и аксесоари.

Поръчки приемаме само през онлайн платформата ни, като тя е 100% сигурна и обновена по новите GDPR закони.

Не поддържаме почти нищо готово. Всяка поръчка изисква срок за изработка, опаковка и доставка. Поръчките се доставят от два до пет работни дни, след ПОТВЪРЖДЕНИЕ от нас по телефонът, а не след направена поръчка. Потвърждение се прави до краят на следващият работен ден на мобилният Ви телефон. Ако не успеем да се свържем с Вас, поръчката Ви не се израща. Моля оставайте актуални номера, на които и ние и куриерите можем да се свържем с Вас.

Работното ни време е:

Понеделник - Петък

10:00 - 17:00 ч.

 

Ванилашоп е само ОНЛАЙН бутик, нямаме магазин на територията на страната. Работим само с доставки с фирма ЕКОНТ, като изработваме всеки артикул специално за Вас.

Персоанлизирани артикули с имена и надпси по Ваше желание се заплащат предварително.

Количка

0 артикула

Политика за личните данни

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се съхранява и обработва.

От Май 2018г се въвежда нов сертификат GDPR

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform_bg

GDPR е нова регулация в Закона за защита на личните данни. Въвежда се правото „да бъдеш забравен“ както и изричното даване на съгласия за събиране и обработване на лични данни.

Новият регламент за защита на личните данни (GDPR) касае:

  • - правото на крайния клиент да бъде информиран какви лични данни се пазят за него
  • - правото да бъдат премахнати личните данни за конкретен клиент от Нашата система
  • - автоматично да се премахват лични данни, които вече не са необходими за обслужване на съответния клиент

Пазарувайки в нашият онлайн магазин, всеки клиент е задължен да даде личните си данни, с оглед да можем да се свържем с него, за да изработим поръчката му и да съставим товарителница за разнс с която, направената поръчка ще бъде доставена. Клиентите могат да избират да се регистрират в нашият онлайн магазин или да създават поръчка като гост, но и при двата вида пазаруване, клиентът трябва да остави за обработка личните си данни, като:

-имена

-личен или работен адрес

-телефонен номер

-електронна поща

- друго, за връзка с него

Ние събираме и използваме тази личната информация, само и единствено , за да може да Ви предоставим нашите услуги. Ние се свързваме с Вас на посочените телефони и електронни пощи, само за потвърждение на поръчаните артикули и възникнали въпроси за:

- дата на доставка

-персонализации

- срокове за изработка

Ние събираме и използваме личните ви данни, за да се свържем с Вас за подтвърждение и въпроси по поръчката Ви. Създаване на товарителници и изпращането им по куриер.

Ванилашоп споделя личната Ви информация

- с куриерска фирма Рапидо

- с куриерска фирма Еконт

- при определени обстоятелства, може да се наложи , да споделим лична Ваша информация с институции като НАП, Данъчни служби и други регулиращи органи, с цел изпълнение на нашите данъчни задължения, съгласно Българското Законодателство.

Ванилашоп НЕ ПРЕДОСТАВЯ вашите лични данни на никого, освен на куриерските фирми с които се планира да се транспортира пратката, не се предоставят данни на трети лица и фирми, които не работят с нас, на наши контрагенти , други клиенти, рекламни агенции, агензии за анализ на база данни.. Достъп до Вашите лични данни има само служител във Ванилашоп, който ги обработва само и единствено с цел за връзка с Вас непосредствено преди да се изработи поръчката ви и при създаване на товарителници за куриерската фирма. Вашите лични данни се пазят на нает сървър от онлайн платформа  Селитон, с лиценз ( Версия 8.0 Build 3dc5432107c2b3e7114bdee3a3259f3676251dec / 1517244629)

ВАНИЛАШОП НЕ ИЗПОЛЗВА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ДА:

- ви пуска рекламни електронни съощения

- за да ви търси по друг повод, освен свързан с направена покупка от Нас

- да предава данните ви на трети лица

Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:
•   законосъобразност, добросъвестност и прозрачност
•   ограничение на целите на обработване
•   точност и актуалност на данните
•   ограничение на съхранението
•   цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

От 25ти Май 2018 след ъпгрейд на нашият онлайн магазин, всеки клиент можа да изтрие личните си данни:

В клиентската област на онлайн магазина, в страница www.vanilashop.com/gdpr.html има бутон „Забрави ме“ за премахване на личните данни, т.е. посетителят на страницата има свободата самостоятелно да изтрие своите лични данни.

От 25ти Май 2018 Ванилашоп въвежда срок за съхранение на личните данни на всеки клиент, този срок ще е 6 години, след този срок Вашата регистрация при нас и всички ваши лични данни ще бъдат изтрити от нашите сървъри. След този срок, данните Ви ще бъдат премахнати, за да може да пазарувате при нас, ще имате нужда от нова регистрация, ако те били наш регистрирал се клиент.

 

Нашият сайт е в процес на обновяване и съвсем скоро може да се гарантира пълната  защита на личните ви данни. Когато видите Най-долу в онлайн магазина GDPR лента, която съдържа два специални линка, може да бъдете сигурни, че нашият магазин е напълно готов, за  да изпълни GDPR регулациите, които влизат в сила от 25 май 2018г.